Produse de păr Kemon

Gama Actyva este o linie concepută, dezvoltată și produsă în Italia. Actyva folosește peste 40 de ingrediente de origine naturală. Acestea, combinate cu ultimele dezvoltări în cercetare, asigură rezultate vizibile imediat și în același timp respectă scalpul, părul și mediul înconjurător.

Toate produsele Kemon, conțin un amestec brevetat, numit Velian Complex, care are caracteristici anti-inflamatoare, antibacteriene și antioxidante. Amestecul brevetat conține ingrediente cheie cultivate organic: Lumânărică – cu proprietăți liniștitoare, Imortele: cu proprietăți calmante și revigorante, In: cu proprietăți protectoare și emoliente, Mușețel: cu proprietăți antioxidante.

Gama Bellesere

 

Potrivită pentru toate tipurile de păr și piele, pentru folosire zilnică.

Amplifică frumusețea părului și a pielii, datorită conținutului de ulei de argan și semințe de in.
Pielea devine catifelată, iar părul sănătos, moale și strălucitor. Oferă pielii un parfum discret.

Gama Nutrizione

 

Se adresează părului ușor uscat, cu lungimi fără viață și electrizate, dificil de descurcat și pieptanat. 

Hidratează și protejează părul, oferindu-i strălucire, catifelare și luminozitate. Conținutul de ulei de măsline, proteinele de ovăz și ingredientele active de hidratare asigură suplețe și hidratare.

Gama Nutrizione Ricca

 

Creată special pentru părul uscat și deshidratat, cu lungimi mate, păr foarte aspru la atingere, dificil de descurcat și menținut în coafură.

Utilizarea gamei aduce părului elemente nutritive care contribuie la efectul de păr moale, catifelat, suplu și plin de viață.

Gama Colore Brillante

 

Gama se adresează părului vopsit, lipsit de viață, a cărui culoare tinde să se estompeze
rapid.

Produsele gamei evidențiază culoarea, ajută la menținerea strălucirii și a intensității vopselei. Extractul de afine și vișine negre, cât și filtrele UV îți asigură o culoare intensă, de lungă durată.

Gama Volume e Corposita

 

Linia se adresează părului fin și delicat și lungimilor fără consistență.

Ingredientele cheie ale acestei game: extractul de mazăre, boboci de lămâi și extractele din semințe de in crează corp și volum, adăugând un surplus de textură și grosime, făcând coafurile să dureze mai mult. Folosirea liniei Volume e Corposita lasă părul moale, plin de corp și flexibil, pe toată lungimea lui.

Gama Nuova Fibra

 

Gama se adresează în special părului deteriorat, fragil, fără viață sau casant, care a fost agresat chimic.

Ingredientele precum Complexul Bond Creator, împreună cu proteinele din amarant și extractul din alge roșii repară și reconstruiesc părul, lăsându-l moale și compact. Părul devine mătăsos, lucios și sănătos.

Gama Kidding

 

Kemon Kidding, gama cu produse profesionale pentru îngrijirea părului dedicată copiilor 3 ani+

Pielea și părul copiilor sunt deosebit de delicate și necesită produse de îngrijire create special pentru nevoile lor.

Produsele din gama Kidding sunt îmbogățite cu activi organici și cu până la 93% ingrediente de origine naturală. Parfumul dulce de fructe al produselor este fără alergeni și este ideal pentru
pielea celor mici. Toate produsele din această gamă au fost testate pe piele sensibilă.