Produse de păr Alfaparf

Semi di Lino – tratamentele pentru păr menite să evidențieze frumusețea naturală a acestuia. Toata gama de produse conține: Urban Defence Pro – Scut anti-poluare, Shine Fix Complex – putere de strălucire și Color Fix Complex – Filtre UV antioxidante pentru menținerea culorii

Gama Reconstruction - Reconstrucție

 

Produsele din gama Reconstruction restaurează în profunzime părul deteriorat datorită ingredientelor active care acționează în structura firului de păr.

Dedicat părului deteriorat și stresat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta forța și elasticitatea. Produsele fortifică, restructurează și cresc rezistența firelor de păr.

Conține: Bamboo Marrow + Cortex Repair – o combinație de ingrediente active, bogate in silicon.

Gama Volume

 

Special destinat pentru a umple firul de păr, oferindu-i grosime și volum. Gama este dedicată pentru părul fin cu tendința de încâlcire.

Conține:
Climate Proof – o barieră protectoare care menține părul hidratat și disciplinat.
Volume Boost Complex –  conferă volum și vigurozitate fibrei capilare de la rădăcini și până la vârf.

Gama Moisture - Hidratare

 

Dedicat părului uscat și foarte uscat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta suplețea și luminozitatea.

Produsele din gama MOISTURE restaurează nivelul de hidratare al părului, acționând în interior prin aport de lipide și substanțe hrănitoare, lăsând părul luminos și cu aspect sănătos.

Conține: Nutri-Sugar – molecule hrănitoare extrase din miere.

Gama Smooth - Disciplinare

 

A fost creată pentru a îngriji părul încrețit, dezordonat și deteriorat. Gama SMOOTH
îmblânzește părul rebel, indisciplinat și îl protejează de factorii externi.

Conține ingrediente active, cum ar fi extractul de semințe de in, care dă strălucire părului și oferă protecție împotriva razelor nocive ale soarelui. În plus, formula conferă o disciplină excelentă, catifelare și netezire pentru păr.

Gama Curls - Păr Creț

 

Special dezvoltată pentru părul creț sau ondulat. Menită să evidențieze textura onduleurilor și a buclelor, hidratează părul, menținându-i frumusețea naturală.

Definește, hidrateaza și îmblânzește.

Conține:
Climate-proof: barieră protectoare care menține părul hidratat și disciplinat.

Manketti oil – hidratează și hrănește fibra capilară.

Gama Diamond - Strălucire

 

Menită să mențină strălucirea părului în orice condiții. Potrivită pentru păr normal, îl revitalizează, protejează și iluminează, oferindu-i, totodată, suplețe și vitalitate.

Conține – multivitamine – energie antioxidantă reînnoită, pentru fibra capilară.

Gama Anti-Yellow

 

Neutralizează ușor tonurile galbene nedorite din părul blond natural, decolorat,
argintiu.

Textură colorată îmbogățită cu pigment albastru-violet.

Formulă vegană.

Parfum pe bază de plante. Potrivit pentru utilizare frecventă.

Gama Scalp - Hair Loss / Oily Skin / Sensitive Skin

Întreaga gamă pentru scalp conține: Microbiotic System – un amestec de prebiotice și probiotice necesare pentru echilibrul scalpului și protecție mai ridicată.

  • Scalp Renew – pentru părul slăbit, cu tendință de cădere. Fortifică, crește densitatea, stimulează creșterea. Conține: Biorenew complex – amestec de ingrediente naturale ce prelungesc durata de viață a foliculilor și îmbunătățesc vitalitatea
  • Scalp Rebalance-Dandruff – pentru păr cu mătreață uscată și seboreică. Reechilibrează, purifică și previne reapariția. Conține: Pure-set complex – ingrediente active restauratoare, pentru a combate descuamarea scalpului
  • Scalp Rebalance-Oily-Exces de sebum – normalizează pielea excesiv de seboreică a scalpului. Conține: Sebonorm Complex – ingrediente active reechilibrante pentru a reduce
    excesul de sebum, acționând asupra porilor
  • Scalp Relief – Piele Sensibilă – calmează, reconfortează și hidratează scalpul. Conține: Derma comfort complex – are extract de capere, pentru a recâștiga confortul scalpului