Beneficii și Fidelizare

Fii clientul nostru fidel și noi te răsplătim!

Regulament

1. Campanie fidelizare - puncte

Pentru fiecare achiziție la preț întreg * făcută în salonul nostru primești cadou puncte bonus.

Pentru orice serviciu sau produs se primesc puncte în cuantum de 5% din valoarea totală a acestuia. De exemplu, pentru un tratament în valoare de 100 lei, primești bonus 5 puncte, la o plata de 50 lei, primești 2.5 puncte, ș.a.m.d.

Aceste puncte pot fi folosite pentru plata parțială a serviciilor la o achiziție următoare sau pot fi acumulate pentru a plăti integral un serviciu. Punctele bonus nu pot fi folosite la achiziționarea produselor din salon. La valorizare, fiecare punct este în valoare de 1 leu.

* Nu se cumulează puncte la achiționarea de servicii sau produse cu preț redus, oricare ar fi motivul reducerii, la serviciile și produsele aflate în alte campanii sau la cumpărarea de abonamente

2. Puncte de fidelizare suplimentare

Pentru că momentele speciale trebuie sărbătorite, vom oferi cadou clienților noștri puncte suplimentare cu diferite ocazii:

  • De aniversarea ta vei primi bonus extra 10 puncte
  • De aniversarea noastră vei primi bonus 5 puncte dacă ne vizitezi în luna aniversării noastre
  • La diferite concursuri și campanii în mediul online, organizate pe parcursul anului, vei avea ocazia să primești puncte bonus sau chiar să îți dublezi punctele acumulate. Urmărește-ne pe Social Media pentru a prinde momentele de concurs

3. Recomandare

Un alt mod de a acumula puncte suplimentare este să ne recomanzi prietenilor tăi!

Pentru fiecare prieten care își efectuează un prim serviciu în salonul nostru, vei fi bonusat cu 5 puncte, iar ulterior, fiecare serviciu pe care acesta îl va efectua în salonul nostru îți va genera și ție un adaos de puncte în valoare de 2% din prețul achitat de prietenul tău.